Lady Royal Seppä

Lady Royal Kauppakeskus Seppä, Jyväskylä

Kun alusvaate ei ole vain alusvaate – vaan naiseutta, itsevarmuutta ja hyvää oloa.

VALIKOIMA

Sepän laadukkaaseen valikoimaan kuuluvat rintaliivit, proteesiliivit, urheiluliivit sekä alushousut ja pieni valikoima yö- ja uima-asuja. Myymälän merkkeihin kuuluvat Primadonna, Anita, Marlies Dekkers ja Sapph.

PALVELUMME

Naistenillat: järjestämme mielellämme yrityksellesi tai organisaatiosi henkilökunnalle naisteniltoja, tietoiskuja tai vaikka polttarit! Järjestämme tilaisuudet joko myymälässämme tai organisaation omissa tiloissa toiveiden mukaisesti. Kysythän lisätietoa – räätälöimme tilaisuudet aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Henkilökohtainen sovitusaika: Myymälässämme saat aina henkilökohtaista palvelua, mutta jos haluat varmistaa oman oman rauhan sovitustilanteeseen, suosittelemme henkilökohtaisen sovitusajan varaamista.

Varaa henkilökohtainen sovitusaika.

EDUT

Liivipassi: Enemmän on vähemmän – asioidessasi meillä saat mukaasi liivipassin ostoksesi yhteydessä. Passiin saat leiman ostaessasi normaalihintaiset liivit – joka kuudennet liivit -50%.

SAAPUMINEN

Kauppakeskus Seppä sijaitsee Seppälänkankaalla Prisman kyljessä. Pysäköinti on helppoa, mukavaa ja maksutonta lämpimässä parkkihallissa ostoskeskuksen alapuolella.

Sepän valikoimassa