Tilaustuotteiden ostaminen

Verkkokaupan osto- ja palautuskäytännöt

Hei

Olet valinnut Ladyn verkkokaupan. Tervetuloa asiakkaaksemme!

 

TOIMITUSEHDOT

Muistathan tutustua sopimusehtoihin ennen tilaamista.

 

TILAAMINEN

Tuotteet tilataan ladyroyal.fi -verkkokaupasta. Yhteydenpito ostajan ja myyjän välillä tapahtuu pääosin sähköpostitse. Asiakas sitoutuu näin ollen tilauksensa tekemisen jälkeen tarkkailemaan sähköpostiaan.

MAKSUTAVAT

Käytössäsi on Paytrail -maksunvälityspalvelu. Se on turvallinen maksunvälityspalvelu, joka välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet.

Valittuasi maksutavan tarjotuista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun  maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle.  Turvallista, helppoa ja nopeaa!

Maksuja voi tehdä kaikilla Luottokunnan korteilla. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittaa tuotteet ostajalle, sekä hoitaa kauppaan liittyvät lakisääteiset ja itse määrittelemänsä muut velvoitteet.

HINNAT

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.
Tuotteiden hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidämme oikeuden muutoksiin.

 

TOIMITUSTAVAT JA -AIKA

Toimitamme ostetut tuotteet asiakkaalle Postin välityksellä. Pyrimme toimittamaan tuotteet 7-14 päivän kuluessa. Toimitusaikaan on sisällytetty se, että ellei kyseistä tuotetta ole meillä sillä hetkellä varastossa, tilaamme sen maahantuojalta.

Postitukset tapahtuvat paketin painon mukaisesti joko pienlähetyksenä tai postista noudettavana pakettina.

Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme sinulle siitä. Mikäli jokin tuote on pidempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa.

 

KULJETUKSESSA RIKKOUTUNEET LÄHETYKSET

Joskus paketit rikkoutuvat huolellisesta paketoinnista huolimatta. Siksi pyydämmekin lähetystä noudettaessa tarkistamaan paketin kunto ja mahdolliset vauriot. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa, siitä tulee heti tehdä vahinkoilmoitus postikonttoriisi.

Pidämme oikeuden tilauksen eväämiseen. Tilauksen eväämiseen saattaa johtaa aiempi tilaushistoria esim. toistuvat noutamattomat lähetykset. Myös tilaukset jotka herättävät epäilyksen tilauksen aitoudesta saattaa tulla evätyksi.

 

ASIAKASPALVELU  017 2631 460

 

PALAUTUKSET,VAIHDOT JA REKLAMAATIO

Asiakkaalla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautus on maksullinen. Palauta tuote omakustannushintaan edullisinta lähetystapaa käyttäen, pienlähetys sopii alle kahden kilon paketeille. Ennen tuotteen palautusta toivomme yhteydenottoa asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostitse.

Palautusaikana kuluttajalla on oikeus tutustua tuotteeseen ja sovittaa sitä. Alushousut tulee kuitenkin sovittaa aina omien alushousujen päälle ja rintaliivit puhtaalle, hajusteettomalle iholle. Palautettavien tuotteiden tulee olla täysin alkuperäisessä kunnossa ja kaikkien tuotelappujen on oltava paikallaan. Myös tuotepakkaukset tulee olla myyntikelpoiset. Hygieniatuotteet samoin kuin sukkahousut tulee palauttaa avaamattomassa pakkauksessa.

Tutustuthan toimitusehtoihin ennen tilaamista. Kiitos!