Lady Royal

LADY ROYAL

Liikkeestämme löydät laadukkaita alusasuja kaikille naisille; kaikenikäisille, kokoisille ja eri elämäntilanteessa oleville. Erittäin laajan valikoimamme ansiosta löydät meiltä liivejä jokaiseen hintakategoriaan, ja kokovalikoimastamme löytyy liivejä (60) 65-120, AA-K – suurenmoiset koot myös hyllytavarana.

Meille on erityisen tärkeää naisten terveys ja hyvinvointi, siksi liikkeestämme löytyy myös laaja valikoima proteesituotteita, mammaliivejä ja urheilualusasuja eri urheilulajeihin. Löydät meiltä yöasut, uima-asut ja tyylit rantapukeutumiseen. Valikoimamme uudistuu säännöllisesti, ja saamme myymäläämme uusia tuotteita vähintään 3 kertaa viikossa.

Lady royal on vuonna 1987 perustettu perheyritys. Sukupolvenvaihdoksen myötä kesällä 2013 uudistimme liikkeen visuaalista ilmettä, myymälän somistusta ja tuotevalikoimaamme. Tällä hetkellä päivitämme verkkosivujamme, ja jatkossa tulet löytämään täältä ihania inspiraation lähteitä sekä tietoa tuotteistamme. Vaikka muutoksia on tehty, ja tullaan tekemään, palvelemme edelleen asiantuntemuksella ja laadukkaasti – jokainen asiakas on meille tärkeä. Tervetuloa tutustumaan!