Edut ja kampanjat

LIIVIPASSI

Enemmän on vähemmän – asioidessasi meillä saat mukaasi liivipassin ostoksesi yhteydessä. Passiin saat leiman ostaessasi normaalihintaiset liivit – joka kuudennet liivit -50%. Ja mikä parasta, passissa ei ole aikarajaa! Voit asioida myymälässä ja tehdä ostoksia oman aikataulun ja tarpeen mukaan.

TYKY-ILLAT

Järjestämme mielellämme yrityksellesi tai organisaatiosi henkilökunnalle naisteniltoja, tietoiskuja tai vaikka polttarit! Järjestämme tilaisuudet joko myymälässämme tai organisaation omissa tiloissa toiveiden mukaisesti. Kysythän lisätietoa – räätälöimme tilaisuudet aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

 


SOVITUSPÄIVÄ – FITTING DAY

Pidämme vaihtuvalla teemalla merkkikohtaisia sovituspäiviä, jotka ovat avoimia kaikille asiakkaille.  Sovituspäivässä Ladyn henkilökunta ja maahantuojan edustaja auttavat Sinua löytämään sopivan tuotteen. Olipa kyseessä alusasu, juhla tai arki, urheilu tai muu erikoistilanne, tervetuloa ihastumaan ja hakemaan samalla itsellesi Ladyn liivipassi!

 

LADYN ARVOKORTTI

Liikkeestämme saat ihanat Ladyn lahjakortit ympäri vuoden. Lahjakortti sopii ystävälle, äidille, mummille, rakkaalle – se on arvostettu lahja ja aina oikean kokoinen. Erittäin laajan valikoimamme ansiosta meiltä löytyy tuotteita jokaisesta hintakategoriasta sekä koosta. Meille on erityisen tärkeää naisten terveys ja hyvinvointi, siksi liikkeestämme on myös laaja valikoima erikoistuotteita. Osta lahjakortti tästä.

 

TORIPARKKI

Tervetuloa Ladyyn, parkkipaikan löydät helposti torin alta – me hyvitämme tunnin parkkimaksua pysäköidessäsi torin alle Tori-parkkiin. Edun saat saman päivän ostoksista näyttäessäsi parkkilippua. Edun arvo 2 €.