Tuotevalikoima

Rintaliivit

Pukeutuminen alkaa alusasuista, ja vaatteet istuvat paremmin sopivilla ja oikeankokoisilla alusvaatteilla. Liivejä pidetään päivittäin, ja niillä on terveydellinenkin vaikutus. Liivit voivat olla hyvinkin näkymättömät tai ne voi jättää jopa esille osaksi omaa tyyliä, Kaikilla on mielipide liiveistä, ja kun liivit ovat oikean kokoiset ja tarkoitukseen sopivat, niin tärkeää on löytää myös aluspukeutumisessa se oma tyyli, ja usko pois, hyvät alusvaatteet näkyvät myös hymynä, tyytyväisyytenä ja itsevarmuutena.

Myymälästämme löytyy laaja valikoima erilaisia liivejä: täytteellisiä ja täytteettömiä liivejä kaarella ja ilman, sekä proteesi-,  imetys- ja urheiluliivejä.

Merkkejämme ovat PrimaDonna, PrimaDonna Twist, Marie Jo, Marlies Dekkers, Anita, Felina, Louisa Bracq, Simone Péréle, Aubade, Maidenform, Susa, Sans Complexe sekä mey.

Kokovalikoimamme on laaja, 60A-120I-100K. Muistathan, että rintaliivin koko ei ole vakio, vaan jokaisella valmistajalla on oma mittaideologia. Siksi suosittelemme sovittamaan liivit huolella.

Kuppimalleja löytyy useita puolikupista kokokuppiin, tulppaanista pisaraan ja push uppiin; noin yhdeksän erilaista kuppimallia. Kaikki mallit käy kaikille, mutta jokaiselle ihanalle naiselle löytyy upeasti istuvat liivit. Saammehan auttaa?

Materiaalit muuttuvat ja tuotekehitys on tuonut oman panoksensa myös alusasuihin. Urheilualusasuissa suositaan hengittävää ja kosteuden iholta poistavaa teknistä materiaalia. Arkiliivit saavat käyttömukavuutta 3D ontelokuidusta, jossa kankaan kennomainen rakenne hengittää, pitää ihon kesällä viileänä ja talvella lämpimänä. Uutuutena lämpömuovautuva materiaali, joka kehon lämmöstä muokkautuu sopivaksi ja on silkinpehmoinen arallekin iholle.

Alushousut

Jokaiseen liiviin on saatavilla samaan sarjaan alushousut, yhdestä useampaan malliin riippuen valmistajasta. Materiaalit vaihtelevat laadukkaista polyamidi/elastaani -sekoituksista puuvillaan, villaan ja silkkiin.

Marie Jo’lla on mainio Color studio -mallisto peruspöksyjä, viittä mallia pitsillä tai ilman. Ja nämä irtohousut on saatavissa kauden väripaletin mukaisissa väreissä – joten jokaiseen PrimaDonnan ja Marie Jon liiviin on saatavissa edullinen irtohousu samaan sävyyn.

String, tanga, tai, short, hipsters, full brief, brazilian brief, italian bikini,  st. tropez.. voi mikä viidakko! Alushousuja voi sovittaa oman pöksyn päälle niin tulee oikeanlaiset.

Proteesiliivit

Anita on laadukas saksalainen liivivalmistaja, jonka valikoimista löydät myös laajan valikoiman taskullisia liivejä. Meiltä löytyy kaikista myymälöistä proteesiliivejä.

Ja tiesitkö, kaikkiin Anitan tuotteisiin saa tehdasasenteisena taskuompelun? Myös bodeihin. Nyt myös PrimaDonnalta löytyy sama palvelu perusvalikoiman kokokuppisiin liiveihin, Kysy lisää myymälästä kerromme mielellämme lisää.

 

 

 

 

 

 

Marlies Dekkers onn tuonut markkinoille kaarettoman Dame de Paris liivin taskullisena! Mahtavaa!

 

 

 

 

Urheilutuotteet

Urheiluliivit. -housut ja mikrohierovat treenihousut. Joogatoppi, salihousut ja ratsastusalushousut. Tässä esimerkkejä myymälässämme olevista urheilualusasuista. Urheilu on mukavampaa istuvilla, oikeankokoisilla ja treeniin soveltuvilla alusasuilla. Hikilenkille ja hathajoogaan voi tarvita hyvinkin erilaiset alusasut.

Talviurheilu asettaa myös omat haasteensa ja tekniset, hien seuraavan vaatekertaan siirtävät alusasut ovat ainut valinta talviliikkujalle. Kysy myyjiltämme lisää – autamme mielellämme.

Muokkaavat tuotteet

Muokkaavat tuotteet ovat kokeneet suuren muutoksen vuosien varrella. Perinteisten korsettien, bodyjen ja housuliivien lisäksi löytyy uuden sukupolven muokkaavia tuotteita, kuten muokkaavat paidat, palleatuelliset korkeat housuliivit, muokkaavat mekot. Oletko jo kokeillut? Näillä tuotteilla saat siluettia siistimmäksi ja vaatteet istuvat ja laskeutuvat kauniisti.

Äitiystuotteet

Kysytyimpiä äitiystuotteita ovat imetysliivit, joita löytyy myymälästämme sekä kaarellisia että kaarettomia, topattuja ja toppaamattomia Imetysliivejä voi lähteä ostamaan ja tulevaa kokoa arvioimaan, kun synnytykseen on alle kuukausi aikaa. Muistathan, että tarvitset myös kaarettomat imetysliivit nukkumiseen.

Muita äitiystuotteitamme ovat odotusajan liivit, tukivyöt ja mamma-alushousut sekä uima-asut.

Yöasut

Yöasuvalikoima vaihtelee kausittain paljon. Myymälästämme löydät luonnonkuituisia vaihtoehtoja olitpa etsimässä pyjamaa, naisellista pitsiyöpaitaa, perinteistä yöpaitaa tai paitulia.

Merkkejämme ovat Damella, Ringella, Taubert, Mey, Lady Avenue, Vanilla, Short Stories ja Pastunette sekä useat alusvaatevalmistajat tekevät oman yöasumalliston joka sesongille.  Tervetuloa tutustumaan valikoimaan H-taloon!

Uima-asut

Rantalomalle, kylpylään tai uimahalliin – valitsemalla laadukkaan -asun voit rauhassa nauttia lomasta tai vesiurheilusta. Mikä sitten on laadukas uima-asu?

Laadukas uima-asu on tehty kestävistä ja korkealaatuisista materiaaleista,  taidokkaista kaavoituksista, ja uusimmista teknologisista innovaatioista trendejä unohtamatta. Materiaalin lisäksi uima-asussa on tärkeää hyvä kokomitoitus ja leikkaus. Tämä kaikki takaavat sen, että uima-asu istuu kuin hansikas ja näyttää hyvältä.

Aurinko, merivesi ja kloori koettelee uima-asun laatua. Uima-asun  kestoa lisäät merkittävästi pesemällä uima-asun joka käyttökerran jälkeen miedolla pesuaineella ja kuivaat ilmavasti.

Sunflairin uima-asuissa löytyy runsaasti kokoja, 36–56, A–H-kuppeihin.  Muita edustamiamme merkkejä ovat Lidea, Charmline, Damella, Sunseeker, Wiki, PrimaDonna Swim, Marie Jo Swim ja Anita.