Merkit

Monta hintaryhmää - aina laatua

Pukeutuminen alkaa alusasuista, ja vaatteet istuvat paremmin sopivilla ja oikeankokoisilla alusvaatteilla. Liivejä pidetään päivittäin, ja niillä on terveydellinenkin vaikutus. Liivit voivat olla hyvinkin näkymättömät tai ne voi jättää jopa esille osaksi omaa tyyliä.

Kun liivit ovat oikean kokoiset ja tarkoitukseen sopivat, niin tärkeää on löytää myös aluspukeutumisessa se oma tyyli, ja usko pois, hyvät alusvaatteet näkyvät myös hymynä, tyytyväisyytenä ja itsevarmuutena. 

Ladyllä myydään n. 30 eri valmistajan liivejä ja kaikissa myymälöissä palvelemme teitä ihanat asiakkaamme eri valikoimalla. Tutustuthan myymäläkohtaisiin merkkeihin Myymälät -välilehdellä.

Alla katsaus asiakkaiden suosikkeihin.

 

PrimaDonna, Marie Jo, PrimaDonna Twist

Primadonna, Primadonna Twist, Marie Jo ja Marie Jo L Áventure sekä Swim ovat saman tuoteperheen sisaruksia, kaikki niin upeita ja laadukkaita mutta sopivasti erilaisia. Primadonnan laatuliivit tehdään käsityönä n. 50 eri kappaleesta, siksi liivit ovat markettisisartaan hinnakkaampia. Mutta juuri siksi laatuliivit tuntuvat niin hyvältä päällä, kestävät käyttöä ja pesua ja siksi liivit tukevat juuri oikeasta paikasta korostaen sopivan kauniisti povea. Oletko kokeillut, huomaat kyllä eron. Primadonnan valmistaa laajan kokovalikoiman tuotteita ja uutuutena 2019 myös taskulliset liivit. Primadonnalta löydät kauniit ja viimeistellyt tuotteet aina J-kuppiin saakka.

Primadonna Twist: ripaus leikkisyyttä ja hienoja yksityiskohtia – tukea unohtamatta. Et tarvitse kirurgin apua povenkohotukseen.

Marie Jo ja Marie Jo L Áventure: ne erilaiset, uudistuvat ja sopivasti perinteiset. Marie Jon mallistossa kuppikoot jopa F-kuppiin saakka ja ympärykset 65-90.

Primadonna Swim: Primadonna on tehnyt alusvaatteita 150 vuotta ja nyt vasta seitsemättä kautta uima-asuja. Täytyy todeta, että harjoittelivat pitkään, ja tulos on loistava. Kun haluat ehdotonta tukea ja näköä yksityiskohtia unohtamatta on Primadonnan uima-asut Sinun valintasi.

 

Marlies Dekkers

Marlies Dekkers on nainen brändin takana. Nainen, joka innostuu ja inspiroituu tarinoista ja vahvoista naishahmoista. Marlies Dekkers on itse taistellut omien unelmiensa vuoksi ja haluaa jakaa tätä voimaa kaikille naisille.  Kaikki me olemme kauniita. Ollaanpa tytöt ylpeitä itsestämme, juuri sellaisina kuin olemme. 

Marlies Dekkers brandistä löytyy neljä alabrändiä: uima-asut, couture-mallisto,  style sekä signature.

Olemme iloisia, että olemme saaneet myymäläämme couture malliston tuotteet. Couture-mallistoa myyvät vai erittäin harvat ja valitut erikoismyymälät. Lisäksi meiltä löytyy uima-asuja ja style-linjasto lähes kokonaisuudessaan.

Style-malliston tuotteet ovat aina kausituotteita ja teemaltaan yhdenmukainen couture-tuotteiden kanssa. Signature mallisto on varmasti kaikille tuttu. Siihen tuoteperheeseen kuuluvat tutut klassikot, kuten Dame De Paris, Space Odysseys, Leading Strings ja Femme Fatale.

Marliesin kokovalikoima kattaa 65B-80G-90E. Tervetuloa voimaantumaan!

 

Anita – taattua laatua jo vuodesta 1886

Anita on kuuluisa saksalainen alusvaatteiden valmistaja, jonka brändivalikoimaan kuuluvat urheilu-, imetys-, tuki-, hoitotuotteet sekä laaja valikoima uimapukuja ja proteesituotteita. Anitan urheiluliivit ovat usein voittaneet kuluttajatestejä myös täällä Suomessa erinomaisen istuvuuden, toiminnallisuuden sekä tukiominaisuuksien takia.

Anitan Urheiluliivit ovat niittäneet mainetta jo vuosikymmenien ajan. Suomessakin Anitan urheiluliivit ovat voittaneet useana vuotena parhaan treeniliivin tittelin. Myös urheiluliiveissä löytyy useita malleja, mutta yhteistä kaikille on vahva ja hengittävä tukirunko, leveät olkaimet sekä funktionaalinen ja kosteuden iholta poistava materiaali.
UUTTA!

Mikrohierovat kompressiohousut pitävät lihakset lämpimänä ja lisäävät pintaverenkiertoa, edistäen solujen uudistumista. Lisäksi housut ovat täysin läpinäkymättömät, joten muita treenihousuja et tarvitse.

130 vuotta tietotaitoa takaa sen, että jokainen yksityiskohta on hiottu loppuun saakka, olipa kyse materiaalista tai muotoilusta. Siksi Anita on yksi harvoista, joka osaa valmistaa isoja kuppikokoja, jopa J-kuppiin saakka, kaarettomana. Myös imetysliiveissä.


Felina

Toinen mahtava saksalainen tarjoaa 130-vuoden kokemuksella laadukkaita, naisellisia ja hyvin istuvia liivejä. Mallistosta löytyy sekä puolivuosittain vaihtuvia tuotteita, että aina-mallistossa olevia vaihtoehtoja. Suurin valikoima Felina-tuotteita löydät H-talon valikoimista.

Simone Perélè

Perheyritys, joka jatkuvasti etsii uutta inspiraatiota unohtamatta juuriaan. Uusia moderneja pitsimalleja sekä keveitä, mutta tukevia kuppimalleja. Siksi Simone Pérèle on noussut juuri trenditietoisten naisten suosioon.

 

 

 


Aubade

Aubade juhlisti juuri 60 vuotista taivaltaan.

 

Louisa Bracq

Se kolmas ranskalainen alusvaatevalmistaja. Louisa Bracqin mallisto pursuaa upeaita prodeerauksia, sekä graafisia, että perinteisiä. Mallisto uudistuu puiolivuosittain ja kokokuppinen liivi valmistetaan aina 105 I -kuppiin saakka.

Upeiden alusasujen lisäksi yöasut, uima-asut ja rantavaatteet sekä sukat ja sukkahousut kuuluvat valikoimiimme

Yöasuista Vanilla, Lady Avenue, Ringella, Damella, Short Stories ja Taubert sekä luottotoimittajat PrimaDonna sekä Marie Jo ovat katsotuimmat.

Sunflair

 

Sunflair on valittu saksalaisten kauppiaiden toimesta jo kuudesti peräkkäin vuoden parhaaksi uima-asumerkiksi. Menestyksen takana on laatu: asujen mitoitukset ovat hyvät, materiaalit kestävät hyvin aurinkoa ja klooria, hyvät leikkaukset tekevät asusta istuvan ja malliston kokolajitelma on laaja koossa 36-54 ja kupeissa A-H

Tervetuloa tutustumaan laajaan mallistoon H-taloon ja Matkukseen. Ja tutustu myös saman tuoteperheen muihin brändeihin Operaan ja Olympiaan.