Palvelut

Yksin tai isolla porukalla - sinä valitset

Naistenillat

Nuo ihanat naisten omat illat – pieni irtiotto arjesta samanhenkisten kanssa on kuin mini loma! Kerää oma porukka, varaa päivä ja tule sovittuna päivänä paikalle. Me hoidamme loput – helppoa! Ilta sujuu mukavasti pienen purtavan ja kuplajuoman merkeissä, hyviä ostoetuja unohtamatta. Kerro, miten voisimme auttaa Sinua ja ystäviäsia päivittämään alusvaatevarastosi kuntoon?

Järjestämme tilaisuudet joko myymälässämme tai organisaation omissa tiloissa toiveiden mukaisesti. Kysythän lisätietoa – räätälöimme tilaisuudet aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Sovitusaika

Hei morsian, päivänsankari, valmistuja…

Elämässä on monia erikoisia ja supertärkeitä hetkiä. Me Ladyssä haluamme olla iloitsemassa kanssasi ja tekemässä juhlistasi vieläkin ikimuistoisemmat.  Yksi ehdottomista kohokohdista ovat häät. Ne koostuvat monista elementeistä, ja yksi tärkeimmistä on persoonallinen hääpukeutuminen. Muistathan, että  hääpukeutumiseen kuuluu oleellisesti myös alusvaatteet.

Juhla-aluspukeutumisen vaihtoehtoja on lukuisia, ja mallistot uusiutuvat alati. Me Ladyssä teemme kaikkemme, jotta se kaikkean ihanin ja sopivin, unelmieasi alusasu löytyy.  Ja jotta voimme palvella Sinua vieläkin paremmin suosittelemme henkilökohtaisen sovitusajan varaamista.

Istuvuus, mukavuus, hengittävyys, naisellisuus, erikoisratkaisut: tervetuloa tutustumaan valikoimiimme juuri Sinulle varattuna hetkenä.  Tai tulla milloin vain aikaa varaamatta – ihan miten itsellesi sopii.

ajanvaraus –tästä